top of page

Saskia Geerts is een zeer goede uitvaartbegeleider - Natuurlijkinuitvaarten.nl

Saskia vertelt: Als uitvaartbegeleider merk ik dat mensen zich steeds bewuster worden van het belang van eigen keuzes maken. Die kloppend zijn. Ik ben er om daarin te adviseren en ondersteunen.


Uitvaart regelen

Stap-voor-stap

Om een crematie of begrafenis te plannen neem ik alle tijd voor u/voor jullie die nodig is. Omdat een sfeer van rust, van ongedwongenheid in mijn ogen ten goede komt aan uw welzijn in de dagen van overlijden tot de uitvaart.

Daarom bepalen we eerst de grote lijnen van de manier waarop u afscheid neemt, omdat het belangrijk is dat we een goede basis leggen. Het moment van afscheid kun je immers niet overdoen. Daarna vullen we, in de loop van de week, de details in.

Om een uitvaart echt persoonlijk te maken kijken we samen wat echt zou passen bij uw geliefde. Een van de eerste vragen die ik altijd stel is of u iets kunt vertellen over de overledene. Of er specifieke wensen bekend zijn. Ook wil ik graag weten wat u zelf belangrijk vindt bij het regelen van de uitvaart.


De sfeer waarin we dat doen biedt ruimte voor eigen invulling, ruimte voor herinneringen ophalen en delen. Ik vind het belangrijk oprecht en zorgvuldig met u om te gaan. Daarbij ben ik helder over de situatie, de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven. Met respect voor het leven en voor elkaar, dat is mijn motto.


Saskia heeft de cursus Website maken gevolgd bij Wisemice
Comments


bottom of page