top of page

Cursus Website maken individueel

Je komt langs in mijn studio en dan zitten we samen op afstand. Ik geef je les via een groot scherm en jij neemt een laptop mee.

Individueel
Zes dagdelen van 2 uur € 595,-​ 


Met zijn tweeën mag ook, dan krijg je ieder € 100,- korting
Zes dagdelen van 2,5 uur € 495,-

prijzen excl. BTW

HET PALEIS

Wanneer
Op momenten dat het jou uitkomt, dus 5 dagdelen van 2 uur of en er kan zoveel tijd tussen de afspraken zitten als je wilt.

Ook mag je best een andere combinatie maken van de uren als dat beter uitkomt, geen probleem.

Locatie
Studio Wisemice in Cultuurpand Het Paleis
Bloemsingel 202 Groningen

Omschrijving workshop
Website maken op de meest éénvoudige manier in het prachtige systeem van WIX. Geschikt voor (startende) ondernemers, freelancers, kunstenaars, kleine organisaties en projecten die snel aan de slag willen. Je hoeft helemaal nog niets te weten van webdesign, je stapt blanco in. Je leert dit systeem echt heel erg snel.

Domeinnaam
Heb je nog geen domeinnaam dan leer ik je hoe je die simpel kunt aanvragen en koppelen aan je nieuwe website. Heb je ooit al een domeinnaam gekocht dan regelt Wisemice dat deze verhuisd wordt naar het nieuwe hostbedrijf.

Ik heb al een website, maar wil hem nu zelf gaan onderhouden
Tijdens de cursus leer ik je hoe je de oude site kunt omzetten naar het nieuwe systeem waarmee je gaat werken. Ook de domeinnaam gaat mee naar de nieuwe website, deze wordt dan gekoppeld zodra je klaar bent met je nieuwe site.

 

Abonnement voor WIX en domeinnaam en e-mailverkeer (hosting)
Het hostpakket koop je pas als de website klaar is, je krijgt een rekening vanaf het moment dat er een domeinnaam aan gekoppeld wordt.


Het abonnement van WIX kost € 99,- per jaar

De hosting van je domeinnaam en e-mailverkeer kost:

- Domein + mail €24,95 (jaarlijks)

- Koppeling €17,50 (éénmalig)

Prijzen zijn exclusief BTW, en als je een BTW-nummer hebt dan hoef je aan WIX geen BTW te betalen omdat het een buitenlands bedrijf is.


Voor welk platform
Voor zowel PC als Apple

Laptop meenemen
Je neemt een eigen laptop mee, er is wireless internet aanwezig, je moet met je laptop dus kunnen aanmelden bij een netwerk.Heb je geen laptop? Bel me dan dan kan ik er wellicht ééntje voor je regelen.

Niveau van de cursist
Het enige dat je nodig hebt is algemene kennis over tekstverwerking, internetervaring kunnen e-mailen, mapjes kunnen aanmaken en een beetje kunnen kopieren en plakken.

Wat krijg je bij de cursus
Je krijgt gratis oefenmaterialen en je kunt uiteraard ook alvast wat eigen materiaal meenemen.

Portfolio met werk van cursisten
>>> klik hier om te kijken

Meld je aan voor een cursus

>>> Aanmeldformulier

bottom of page