top of page

Lichaamswerk Binnenstebuiten voor massages en behandelingen

Een nieuw jaar, een nieuwe website! Gepke van der Leest vertelt: Als mensen bij me komen is er vaak iets fysiek of emotioneel aan de hand. Het lichaam geeft signalen af dat het aandacht behoeft. Vooral bij de ervaring van rouw en verlies, kan het lichaam heftig gaan protesteren.


Mijn massages zijn integraal en intuïtief van opzet. Ik luister met mijn handen. Masseerde ik eerder met de technieken van de verschillende kennisgebieden apart, nu gebruik ik deze technieken veel meer door elkaar, al naar gelang het lichaam aangeeft wat het nodig heeft. Natuurlijk kun je nog steeds een massage ontvangen vanuit een speciaal leergebied.


Bij massage bij kanker volg ik de regels en het protocol van het Instituut Massage bij Kanker nauwgezet. Je lichaam kan nl. door de ziekte kanker en de eventuele (na)behandeling andere signalen en sensaties geven dan je verwacht. daarom nemen we ruim de tijd voor de intake.


De borstweefselbehandelingen zijn erop gericht dat de doorbloeding van de borsten, de lymfestroom en het immuunsuysteem gestimuleerd wordt, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.


Littekens behandel ik volgens de MSTR® littekenbehandeling. Het is verrassend hoe snel de resultaten zijn van een littekenbehandeling, zowel een oud als een nieuw litteken, zijn. Soms zijn er maar één tot drie behandelingen nodig voor een bijzonder resultaat.

Comments


bottom of page