top of page

Renny Bos Perspectief Groningen - Psychosociaal therapeut en rouwbegeleiding


Praktijk voor psychosociale therapie en rouwbegeleiding. Ik geloof dat het heel normaal is om op een moment in je leven voor therapie te kiezen. Dat kan zijn wanneer dat je met rouw en verlies wordt geconfronteerd maar ook als je om een hele andere reden niet goed in je vel zit. We komen allemaal nu eenmaal hindernissen tegen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Therapie kan je helpen om weer een stap op je levensweg te zetten.

Het is fijn als iemand een tijdje met je meeloopt en je met aandacht en zonder oordeel een luisterend oor biedt en een spiegel voor houdt. Het resultaat is dat je jezelf weer goed in beeld hebt en dat je de keuzes die je maakt weer helder voor ogen hebt.

De meeste mensen komen bij mij via via op basis van een positieve ervaring van een kennis, collega of vriend(in), zijn verwezen door hulpverleners in de reguliere gezondheidszorg of zijn geïnspireerd door deze website.

MIJ INSPIREERT HET ALS DE ANDER IN ZIJN KRACHT GAAT STAAN EN PERSPECTIEF ZIET.

Perspectief begeleidt je in het vinden van antwoorden op vragen rondom werk, prive leven, rouw en verlies. We gaan samen ontdekken welke overlevingsstrategieën je inzet in je leven, waar je die ooit voor nodig had en hoe die je in je huidige leven tot last kunnen zijn.

Voor therapie of rouwbegeleiding bij mij heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig.


Wisemice heeft de website gemaakt.


bottom of page