top of page

Gratis seminar: De AVG, wat moet ik ermee? Dinsdagavond 12 februari 2019, Groningen


Door Karlijn Löwik van AVG Cloud Register BV

De nieuwe privacywet AVG zorgt bij veel ondernemers voor vraagtekens.

Want de boetes zijn hoog, maar wat moet je precies doen om AVG-conform te zijn? Geldt het überhaupt voor jouw organisatie? Waarschijnlijk wel, want persoonsgegevens zitten overal: klanten, leden, websitebezoekers, personeel, etc.

Om duidelijkheid te scheppen in de AVG vraagstukken, organiseren we 12 februari in samenwerking met AVG Cloud Register een seminar, waarbij we jullie willen informeren over de inhoud van deze nieuwe wet. Daarnaast voorzien we je in praktische informatie over hoe je met persoonsgegevens om moet gaan, wat voor papierwerk erbij komt kijken en waarom deze privacymaatregelen ook belangrijk zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Locatie: Het Floreshuis

Floresplein 19D Groningen Datum: dinsdag 12 februari Tijd: 19:30 – 21:00 uur (aansluitend gelegenheid tot napraten)

Je moet je wel opgeven!

Dat kan via de website van BlijeBusiness.nlbottom of page