top of page

NIEUW! Cursus Website maken met kaartverkoop - voor o.a. Artiesten & Theatergezelschappen vanaf


Cursus Website maken met kaartverkoop met iDeal

Je maakt een unieke website in het splinternieuwe website systeem van WIX. Het wordt een responsive website die het op alle apparaten doet, ook op de telefoon.

In de website bouwen we tijdens de cursus een kaartverkoopsysteem in voor jouw voorstellingen, optredens, festivals en concerten, waarbij bezoekers tickets kunnen kopen via iDeal (je betaalt een klein bedrag per kaartje).

WIX is zeer gebruiksvriendelijk, heeft fantastische fotoalbums , MP3 players en YouTube toepassingen. Je kunt naar eigen behoefte hoofdstukken erbij maken zoals: Speellijst, Boekingen, Pers, Reviews, Workshops, Agenda en Contact.

Voor wie is deze cursus geschikt Artiesten, Theatergezelschappen, Theaters, Toneelgroepen, Orkesten, Muzikanten, Acteurs, Dansers, DJ’s, Zangers, Performers, Bands, Filmmakers, Festivals en andere Culturele evenementenn, Orkesten, Muzikanten, Acteurs, Zangers, Performers, DJ's, Bands, Filmmakers, Festivals en andere culturele bijeenkomsten.

Data 6 x donderdagavond 4 apr, 11 apr, 18 apr, 25 apr, 9 mei, 16 mei

van 09.30 - 12.30 uur

in Cultuurpand Het Paleis Groningen​

Prijs € 295,- excl BTWbottom of page