top of page

Mannensafari Tanzania | gratis info avond 30 mei! door Bart Wiegers van Soulquest.nl


Welkom in de jongensdroom van je leven!

Een avontuurlijke droomreis in de wildernis van Afrika waarin je werkelijk kan ontdekken wat het voor jou betekent om man te zijn. En waar kun je meer uitgedaagd worden dan in Afrika? Om je angsten aan te kijken, je innerlijke krijger de ruimte te geven en het oerverlangen naar de jacht te beleven, je verlangens te voelen en erin te ontspannen en je levensmissie verder uit te diepen en je te verbinden met jouw unieke dans op aarde.

Er bestaat een oud Masaï spreekwoord dat Mindful Adventure heeft geïnspireerd tot deze unieke 15 daagse wandel- en kampeersafari in Tanzania voor mannen uit de hele wereld:

Alleen de wijze man kan het ritme van de aarde dansenbottom of page