top of page

One Pager voor Opera della Casa door Wisemice


Korte act òf als avondvullend programma

Nu alweer bijna 25 jaar treden wij als Opera della Casa op voor zowel besloten gezelschappen als in het theater. In binnen- en buitenland, voor oud en jong publiek en voor kleine en grote gezeschappen. Ons gezelschap bestaat uit zangeressen Marlies de Waard en Angelique Wardenier begeleid door pianiste Ineke Geleijns.

We treden op in theaters, congreszalen of huiskamers. Als muzikaal intermezzo tijdens een congres of jubileum, maar ook bij een afscheid, verjaardag of feestelijke diner. Met een korte act, maar ook als avondvullend programma. Altijd afgestemd op de gelegenheid. Samen met het publiek wordt ieder optreden een speciale gebeurtenis. Vol humor, maar met ook ontroering.

Ons programma bestaat uit bekende en onbekende opera- en operette aria’s, klassieke liederen, koorpartijen en duetten. Verrassend en met een hilarische en eigenzinnige presentatie.

Een optreden van Opera della Casa is ontwapenend voor zowel operakenners als degenen die uit zichzelf nooit naar de opera zouden gaan.bottom of page