_MG_8564.jpg

Reviews - Wat zeggen klanten over Wisemice

Ik kon altijd bellen met vragen

Ik vond de lessen bij Wendy leuk en leerzaam in een ontspannen sfeer. Wat ik vooral erg fijn vond is dat ik ook tussendoor als ik thuis bezig was, altijd kon bellen om iets te vragen, een echt pluspunt!

Titia

Ik had hiervoor een website draaien op Wordpress. Een prima CMS, maar heel technisch en ongeschikt voor mij als ZZP-er

Een cursus "Website maken" bij Wisemice is een heel prettige ervaring. Wendy geeft heel helder les op luchtige toon en de lessen zitten tsjokvol allerhande tips, tricks, aanvullingen en suggestie's. Ze denkt actief mee met je eigen wensen en ideeen.

 

Ik had hiervoor een website draaien op Wordpress. Een prima CMS, maar heel technisch en ongeschikt voor mij als ZZP-er die heel snel en makkelijk zijn website moet kunnen aanpassen. Wisemice maakt gebruik van het Wix CMS en in no time maakte Wendy ons wegwijs door Wix systeem, waarbij we het leeuwedeel van het systeem hebben kunnen behandelen. Dit alles aangevuld met een heerlijke lunch en plenty koffie/thee met verslavend lekkere koekjes. Aanrader!

Theun

Chapeau

CHAPEAU

             VOOR DE NIEUWE WEBSITE!

                                              Ik ben er erg blij mee

                                                                               Ellis

Ellis

Veel positieve reacties op mijn website

Ik heb met veel plezier de cursus website bouwen met Wix gevolgd. De lessen zorgen ervoor dat je je website vanaf de basis zelf bouwt, daardoor leer je alle trucjes die nodig zijn om tot een goed resultaat te komen. Ik heb veel positieve reacties gekregen op mijn website, met dank aan de enthousiaste manier van lesgeven van Wendy. Groet Emmy

Emmy

Veel plezier

Eindelijk mijn eigen, zelfgemaakte, website. 
Ik heb met veel plezier de cursus bij Wendy gevolgd. Het programma en haar duidelijke uitleg hebben gemaakt dat ik eindelijk een website heb, zelf gemaakt en zelf te onderhouden, precies wat ik wilde; had het eerder moeten doen. Ik vind Wise Mice een aanrader.

Marjan

Ik sta op eerste pagina Google

Mijn eigen website saskiarozeveld.nl is vorige week online gegaan. Na drie dagen stond ik alweer op de eerste pagina van google op de zoekterm ‘vioolles Groningen’ en op de zoekterm ‘muziekimprovisatie’ sta ik na 2 gerenomeerde landelijke organisaties op de derde plaats. De eerste twee dagen dat ik op Google terug was hebben meteen weer twee klanten opgeleverd. Ik ben dus heel tevreden met mijn nieuwe site! 

Saskia

Ik beveel Wendy aan!!!

De cursus is een een cadeautje, met enthousiasme en veel plezier hielp Wendy me om mijn website de lucht in te krijgen

Saadia

Conferentie op rolletjes

Graag laat ik je weten dat de conferentie op rolletjes is verlopen. En dit is mede gelukt doordat jij ons geweldig hebt bijgestaan in het managen van de website. Daarvoor onze hartelijke dank!

Zonta Conference Groningen

In 3 dagen meer geleerd dan een vak op school in 1 jaar

Een heel schooljaar aan lessen in een vak... Voor mijn gevoel heb ik bij Wendy net zoveel geleerd in drie dagen!

Anja

Precies zoals ik wilde

Wendy heeft samen met mij mijn website gemaakt en me tegelijk geleerd hoe ik die kan onderhouden. Hij is precies geworden zoals ik wil. Erg prettig vind ik het dat bijna niets onmogelijk lijkt. En toen het me toch gelukt was iets te verzinnen wat écht niet kon, zei Wendy dat meteen en kwam ze met een alternatief dat er vlak bij zat. Een geduldig computermens zal ik wel niet worden. Maar dat hoeft ook niet want als er nu iets is waar ik niet uitkom, helpt Wendy me.Ja, ik ben blij dat ik naar Wisemice ben gegaan!

Gonneke

Wisemice is aan te bevelen

"Een cursus bij Wendy/Wisemice kan ik ieder aanbevelen!"

Kees

Stap voor stap

Ik heb mijn site laten maken door Wisemice en we hebben samen enkele keren afgesproken om de layout zo te krijgen als ik graag wilde. Alles ging stap voor stap tot het goed was. Ook heb ik de trucs geleerd om hoog in de zoekmachines te komen, nu na een paar maanden sta ik al erg hoog met bepaalde belangrijke woorden.

Karst

Superleuke cursus!

Mijn website is online!  En zonder de superleuke cursus webdesign van jou was me dat echt niet gelukt! 

 

Hester

Ik ben erg blij

Ik ben een startende ondernemer en heb door Wisemice een webwinkel laten maken. Ook heb ik uitgebreide les gehad in het onderhoud en ik heb mijn eerste klanten al binnen gehaald. Ik ben erg blij.

Bart

Mijn bedrijf is nu vindbaar in Google

Eerlijk gezegd zat ik in zak en as, mijn bedrijf liep altijd goed, maar door de wat mindere economische tijd moet ik alle zeilen bijzetten om mijn diensten te verkopen. Ik merkte dat mensen mij niet konden vinden in Google, maar dat merkte ik niet omdat ik eerder altijd genoeg klandizie had. Bij Wendy heb ik geleerd om veel beter vindbaar te zijn, bedankt daarvoor.

Bianca

Prima te volgen voor een leek als ik

Bij Wisemice heb ik meerdere keren deelgenomen aan een cursus of workshop. Zo heb ik nu bv een eigen webpagina. Op speelse wijze heb ik die leren maken en onderhouden. Prima te volgen voor een "leek" als ik. En met veel praktische en leuke tips en trucs. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Erg fijn om 'm zelf bij te kunnen werken.Dat geldt ook voor de workshops "Powerpoint" en "Nieuwe media" die ik gevolgd heb. Het geeft mij net het zetje om er mee te gaan werken.Wendy geeft heel prettig les in een ontspannen sfeer en de lunch is voortreffelijk!

Maarten

Dat voelt goed!

Bedankt voor de leerzame cursus, vond het erg leuk om te doen. Voor mij is het ook prettig dat ik nu uit de voeten kan met mijn eigen website, zelf dingen kan toevoegen en veranderen, dat voelt goed!

Liesbeth

Nooit gedacht dat ik het zelf kon

Via via hoorde ik van de cursussen van Wendy. Ik was er wat onzeker over of ik genoeg basisvaardigheden had om een website te kunnen maken. Maar het ging prima! Wendy heeft zeer duidelijk alles uitgelegd en na  mijn individuele cursus kon ik echt alles zelf, ongelofelijk. Ik heb ontzettend veel geleerd.

Greetje

Presenteren is leuk met Prezi

Tjonge, dat was een dag hard werken, maar ik maak nu mijn eigen digitale presentaties. Ik geef les aan jongeren op een school en ik ben nu de lerares met de leukste presentaties. De leerlingen willen het zelf ook graag leren. En, oh ja, de lunch bij de Paleisbrasserie was super!

Wilcy

Wendy is een aanrader

Ik werk veel samen met Wendy Bruins van Wisemice. Wendy is een creatief persoon en altijd vol ideeën. Ze ontwerpt mooie websites en webshops. Daarnaast heeft Wendy talent als trainer, cursisten die bij haar de cursussen en workshops volgen zijn altijd positief. Kortom Wendy is aanrader!

Bernoud

Wendy is enthousiast en heeft ontzettend veel verstand van zaken

Gedurende het traject Kansrijk Ondernemen van de Gemeente Leeuwarden en het BZF heb ik van Wendy een cursus website maken gekregen en gevolgd. Het was de eerste keer dat ik met een CMS werkte en dat is me goed bevallen. Wendy heeft ontzettend veel verstand van zaken. Ze is geduldig en legt hetzelfde als het moet tien keer uit. Wendy is enthousiast en heeft lekker veel energie. Haar trainingscapaciteiten kan ik dan ook aan iedereen aanbevelen. Kijk op haar website voor meer informatie!

Keimp

Please reload