top of page

One Pager (compacte versie)

Kleine compacte website waarbij alles past op 1 lange pagina. Inclusief aparte mobiele versie!

Een responsive One Pager inclusief individuele les in het onderhoud
Website van 1 lange pagina waar je heel veel op kwijt kunt.
Op een later moment altijd uit te bouwen naar een complete website.

 

Wisemice maakt een geheel zelf te onderhouden miniwebsite voor je bedrijf of project. Er wordt een geheel eigen template gebouwd precies zoals jij het hebben wilt. Deze site is responsive en wordt op alle apparaten prima getoond, ook op mobiele telefoons, tablets en iPad.


Heb je een huisstijl of logo, dan integreer ik deze in de nieuwe One Pager.

Heel erg hip & trendy, zeer geschikt voor afhaalservice, bezorgdienst, afstandsproject, restaurant, online coaching, kapper, tijdelijke actie, dus voor ondernemers die kort en bondig hun verhaal kwijt willen.

Boven elkaar gestapelde stoken
Een One Pager werkt met stroken en bovenaan de pagina staan buttons die verwijzen naar de betreffende strook op de website.

 

Fotostockmateriaal
Voor het beeldend materiaal in de website zoek ik in gratis stockfotomateriaal op het internet. Maar ik kan ook langskomen om foto's voor je te maken, ik heb een professionele spiegelreflex camera.


Zoekmachineoptimalisatie
Wisemice zorgt ervoor dat je One Pager op termijn zo goed mogelijk gevonden wordt in de zoekmachines. Bij de individuele les krijg je gerichte instructie hoe je zelf de SEO kunt beinvloeden en hoe je dat moet invullen aan de achterkant van de website. Daarna melden we de website aan bij de nieuwe Google Google Search Console om nog beter gevonden te worden dan collega's die hetzelfde aanbieden.

Individuele les
In één individuele les van mij leer ik je om zelf teksten, eigen foto's en afbeeldingen toe te voegen en hoe je er links in zet naar andere websites. In een handomdraai zet je er zelf Word-documenten of PDF's in die mensen kunnen downloaden. Je kunt na mijn aanwijzingen zelf YouTube filmpjes in de website plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om zelf een fotoalbum te maken.

 

Abonnement voor WIX en domeinnaam en e-mailverkeer (hosting)
Het hostpakket koop je pas als de website klaar is, je krijgt een rekening vanaf het moment dat er een domeinnaam aan gekoppeld wordt.


Het basisabonnement van WIX kost € 120,- per jaar

De hosting van je domeinnaam en e-mailverkeer kost:

- Domein + mail €24,95 (jaarlijks)

- Koppeling €17,50 (éénmalig)

Prijzen zijn exclusief BTW, en als je een BTW-nummer hebt dan hoef je aan WIX geen BTW te betalen omdat het een buitenlands bedrijf is.


Overzicht van mogelijkheden:

 • eigen unieke template

 • film of foto op achtergrond

 • fotoslideshow

 • legale gratis stockfoto's 

 • interactieve routekaart

 • Social Media knopjes

 • geïntegreerde YouTube filmpjes

 • contactformulier met invulvelden

 • zoekmachineoptimalisatie 

 • onderhoudsles achter je eigen laptop (kan ook op afstand)

 • aparte mobiele versie voor Smartphone en iPhone

 • AVG Elementen zoals Cookiemelder, Privacy Verklaring link, en formulier met JA-button dat mensen akkoord gaan met bewaren gegevens

Mobiele versie voor Android en iPhone

Een WIX website is responsive en wordt uitstekend getoond op alle aparaten zoals laptop, tablet, iPad, Android en iPhone. 

Prijs
One pager met individuele les

€ 895,- excl. BTW

Wil je als extra een Nieuwsmodule of Blog in je One Pager?

Dan is de totaalprijs 995,- excl. BTW

bottom of page